fbpx
Loading...

Nyári könyvcsomag

5.000 Ft

Kategória:

Leírás

A nyári könyvcsomag a Természetgyógyász a családban-Édesanyák kézikönyve kötetet és a Gyógynövényes receptkönyvem könyvecskét tartalmazza.

Itt a gyógynövény gyűjtési szezon!
❤️
Szuper kikapcsolódás az egész családnak és hasznos is!
😊
🍃
Szerettek kirándulni?
🍃
Szeretitek a növényeket?
🍃
Szeretitek a természetet?
🍃
Szívesen alkalmaztok természetes módszereket az egészségetek és gyermekeitek egészségének megőrzése érdekében?
Ha igen, akkor ez a csomag telitalálat.

Természetgyógyász a családban-Édesanyák kézikönyve :

E gyönyörű és praktikus kötet segítséget nyújt a kisbabák és a nagyobbacska testvérkék szokásos egészségügyi problémáinak házi megoldásában, illetve az orvosi kezelés kiegészítésében. Legyen szó csecsemőkori hasfájásról, fogzásról, alvási nehézségekről, immunerősítésről, nátháról, torokgyulladásról – mindhez találunk olyan gyógynövényes praktikát, melyet mi magunk is biztonsággal kipróbálhatunk. Ezen túl saját magunk – mindenekelőtt az édesanyák – testi-lelki gondjainak kezelésére vonatkozóan is okos tanácsokkal lát el. Kitér a terhesség idején vagy a szoptatás időszakában összeszedett nátha enyhítésére, a tejelválasztás serkentésére, sőt a stresszkezelésre is.

A gyógynövényeknek a szintetikus gyógyszerekkel szemben több idő kell ahhoz, hogy hassanak, de hosszú távon kíméletesebb hatást nyújtanak, és kevesebb a mellékhatásuk is. Sokszor csodákra képesek, megéri kipróbálni a könyvben leírt recepteket és praktikákat!

Gyógynövényes receptkönyvem:

Ez az 50 oldalas kis könyvecske ötféle hazai gyógynövény “anatómiáját”, gyűjtését, feldolgozását és a hozzá tartozó receptek részletes leírását tartalmazza, ezzel úgymond sémát, tematikát és helyet (35 oldalnyi) adva a saját receptek lejegyzeteléséhez, amelyeket a Gyógynövények otthon tanfolyam során lehet elsajátítani. Vagy akár a Természetgyógyász a családban-Édesanyák kézikönyvében található receptek kijegyzeteléséhez is használható, amelyeket leggyakrabban használtok.

Praktikus A5-ös mérete miatt a hátizsákban szuperül elfér a gyógynövénytúrákon és kirándulásokon.

További kedvelt cikkek

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresIrány a webshop!