fbpx
Loading...

Könyvkritikák: Természetgyógyász a családban-Édesanyák kézikönyve

Természetgyógyász a családban-Édesanyák kézikönyve

A könyv az alábbi kritikákat kapta a megjelenése óta, pontosabban dicséreteket. Megtisztelő, hogy segíthetek az embereknek, a szülőknek és gyermekeiknek. Hálás vagyok a könyv fogadtatásáért és a sok-sok köszönetért a könyv olvasóitól.

Style Magazin:

“Ha valamikor, most aztán valóban szükségünk van arra, hogy minden lehető eszközzel próbáljuk a szervezetünket megerősíteni. Ebben lehet segítségünkre a Természetgyógyász a családban-Édesanyák kézikönyve, amely hasznos tanácsokkal és praktikákkal lát el a gyógynövények felhasználását illetően.”

https://www.stylemagazin.hu/kiemelt-hir/Konyvajanlo-Termeszetgyogyasz-a-csaladban-Edesanyak-kezikonyve/24765/stylelife/egeszseges-elet/

Hárompötty blog:

“Minden egyes fejezetben bemutatásra kerülnek az oda vonatkozó gyógynövények, és azt is megtudhatjuk hogyan használjuk őket a legjobban. Ez egyébként számomra például óriási segítség volt, mert bizony sok mindenről nem tudtam, hogyan érdemes használni, így viszont már ki is próbáltam egyet-kettőt a könyvből.

Az is nagyon tetszik még a Természetgyógyász a családban kézikönyvben, hogy nem kizárólagos. Minden helyzetben világosan fogalmaz a szerző, és ha olyan esetet ír le, ahol a gyógynövények már nem segíthetnek, az orvos felkeresését javasolja.

Azt is kihangsúlyozza, hogy a gyógynövényeknek a gyógyszerekkel szemben több idő kell, hogy hassanak, de hosszú távon kíméletesebb hatást érünk el velük.

Érdemes gyakran forgatni a könyvet, ugyanis évszakokra bontva is rálelhetünk a megoldásra egyes bajainkra, pl. nyáron napégés-, őszi immunerősítés- vagy a téli időszak felső légúti megbetegedései esetén.

Jó szívvel ajánlom minden édesanyának, mivel nagyon széles körben ismertet meg a gyógynövények gyógyító erejével!”

Életszépítők magazin:

“Egy újabb vonzó küllemű, látványos fotókkal illusztrált, keménytáblás könyvet jelentetett meg a Scolar Kiadó, szerzője Szarvas Nikolett Diána. Címe: Természetgyógyász a családban – Édesanyák kézikönyve. A szerző érdemeit kisebbítve bennem felmerült a kérdés: lehet még újat mondani Maria Treben után ebben a témában? Sok idő eltelt azóta, hogy Treben – könyvek formájában is – megalkotta az utókor számára az életművét, nyilván ezért sem helytálló az összehasonlítás. Nikolett a 21. század embere, eszerint szól az olvasóhoz. Biomérnök, természetgyógyász, fitoterapeuta, Bach-virágterapeuta, és nem mellékesen édesanya. Kötetében a gyógynövények jótékony hatásait ismerteti, alternatív gyógymódokat mutat be, kifejezetten az anyákat megszólítva.”

 

 

További kedvelt cikkek

Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása