fbpx
Loading...

Szarvas Nikolett Diána: Természetgyógyász a családban-Édesanyák kézikönyve (dedikálva)

3.999 Ft

E gyönyörű és praktikus kötet segítséget nyújt a kisbabák és a nagyobbacska testvérkék szokásos egészségügyi problémáinak házi megoldásában, illetve az orvosi kezelés kiegészítésében. Legyen szó csecsemőkori hasfájásról, fogzásról, alvási nehézségekről, immunerősítésről, nátháról, torokgyulladásról – mindhez találunk olyan gyógynövényes praktikát, melyet mi magunk is biztonsággal kipróbálhatunk.

Cikkszám: 001 Kategória:

Leírás

E gyönyörű és praktikus kötet segítséget nyújt a kisbabák és a nagyobbacska testvérkék szokásos egészségügyi problémáinak házi megoldásában, illetve az orvosi kezelés kiegészítésében. Legyen szó csecsemőkori hasfájásról, fogzásról, alvási nehézségekről, immunerősítésről, nátháról, torokgyulladásról – mindhez találunk olyan gyógynövényes praktikát, melyet mi magunk is biztonsággal kipróbálhatunk. Ezen túl saját magunk – mindenekelőtt az édesanyák – testi-lelki gondjainak kezelésére vonatkozóan is okos tanácsokkal lát el. Kitér a terhesség idején vagy a szoptatás időszakában összeszedett nátha enyhítésére, a tejelválasztás serkentésére, sőt a stresszkezelésre is.

A gyógynövényeknek a szintetikus gyógyszerekkel szemben több idő kell ahhoz, hogy hassanak, de hosszú távon kíméletesebb hatást nyújtanak, és kevesebb a mellékhatásuk is. Sokszor csodákra képesek, megéri kipróbálni a könyvben leírt recepteket és praktikákat!

Tartalom:

 • Nátha és felső légúti hurut terhesség és szoptatás idején
 • Tejelválasztás serkentése
 • Csecsemőkori kólika
 • Csecsemőkori bőrproblémák
 • Nyugodtabb éjszakák a szoptatás idején
 • Fogzás
 • Nátha, torokgyulladás és légcsőhurut kisgyermekkorban
 • Hasmenéssel és hányással járó megbetegedések
 • Felfázás
 • Immunerősítés
 • Stresszkezelés
 • Energetizáló gyógynövények és a méhpempő
 • Baleseti sérülések
 • Napégés, rovarcsípés és felületi hámsérülések

 

A könyvről írták:

Style Magazin:

“Ha valamikor, most aztán valóban szükségünk van arra, hogy minden lehető eszközzel próbáljuk a szervezetünket megerősíteni. Ebben lehet segítségünkre a Természetgyógyász a családban-Édesanyák kézikönyve, amely hasznos tanácsokkal és praktikákkal lát el a gyógynövények felhasználását illetően.”

https://www.stylemagazin.hu/kiemelt-hir/Konyvajanlo-Termeszetgyogyasz-a-csaladban-Edesanyak-kezikonyve/24765/stylelife/egeszseges-elet/

Hárompötty blog:

“Minden egyes fejezetben bemutatásra kerülnek az oda vonatkozó gyógynövények, és azt is megtudhatjuk hogyan használjuk őket a legjobban. Ez egyébként számomra például óriási segítség volt, mert bizony sok mindenről nem tudtam, hogyan érdemes használni, így viszont már ki is próbáltam egyet-kettőt a könyből.

Az is nagyon tetszik még a Természetgyógyász a családban kézikönyvben, hogy nem kizárólagos. Minden helyzetben világosan fogalmaz a szerző, és ha olyan esetet ír le, ahol a gyógynövények már nem segíthetnek, az orvos felkeresését javasolja.

Azt is kihangsúlyozza, hogy a gyógynövényeknek a gyógyszerekkel szemben több idő kell, hogy hassanak, de hosszú távon kíméletesebb hatást érünk el velük.

Érdemes gyakran forgatni a könyvet, ugyanis évszakokra bontva is rálelhetünk a megoldásra egyes bajainkra, pl. nyáron napégés-, őszi immunerősítés- vagy a téli időszak felsőlégúti megbetegedései esetén.

Jó szívvel ajánlom minden édesanyának, mivel nagyon széles körben ismertet meg a gyógynövények gyógyító erejével!”

Természetgyógyász a családban

Életszépítők magazin:

Egy újabb vonzó küllemű, látványos fotókkal illusztrált, keménytáblás könyvet jelentetett meg a Scolar Kiadó, szerzője Szarvas Nikolett Diána. Címe: Természetgyógyász a családban – Édesanyák kézikönyve. A szerző érdemeit kisebbítve bennem felmerült a kérdés: lehet még újat mondani Maria Treben után ebben a témában? Sok idő eltelt azóta, hogy Treben – könyvek formájában is – megalkotta az utókor számára az életművét, nyilván ezért sem helytálló az összehasonlítás. Nikolett a 21. század embere, eszerint szól az olvasóhoz. Biomérnök, természetgyógyász, fitoterapeuta, Bach-virágterapeuta, és nem mellékesen édesanya. Kötetében a gyógynövények jótékony hatásait ismerteti, alternatív gyógymódokat mutat be, kifejezetten az anyákat megszólítva.

Természetgyógyász a családban. Édesanyák kézikönyve. Alternatív gyógymódok gyógynövények alkalmazásával. Kiadványajánló

További információk

Tömeg 0.5 kg
Méretek 20 × 20 × 2 cm

Érdekelhetnek még…

További kedvelt cikkek

0
  0
  Kosár
  A kosarad üresIrány a webshop!